Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till er alla från den sjukaste av alla

 

 Stjärnan där i himlen

ser du mig här på jorden

Hjälp mig i mina mörka timmar

att få kraft att stå emot de elaka orden

 

Just nu snyftar jag i självömkan

över att vara så missförstådd

Jag har en önskan

att få dö och sova för gott

 

Då vet jag att depressionen är här

då behöver jag dig min vän

Som gråter med mig och håller mig kär

annars finns risken att jag trillar dithän




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-04-01 09:59



Bookmark and Share


  Palett
Bra text om ett svårt tillstånd !
2014-04-01

  Ponkla
Starkt vemodigt skrivet!
2014-04-01

    ej medlem längre
Svårt när det blir så.
2014-04-01
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP