Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solens Guld - Tredje Dagen


På den tredje dagen möter Alecia soluppgången
tar in den i sitt hjärta

öser sedan
tesked efter tesked
ur denna soluppgång av djup och visdom
till dem hon möter på sin väg

Hon är juvelen som smyckar insidan
med oceanisk kärlek
sprungen ur medvetenhet


Solens ägg av guld
har kläckts
och vilar stilla
i
bortom
här
och nu


© Gabrielle Laurèntzen




Fri vers (Fri form) av Gabrielle Laurèntzen
Läst 603 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-04-01 11:53



Bookmark and Share


  Flicis VIP
wow - för alla tre texterna, om "Solens Guld"
2014-04-04

  ResenärGenomLivet VIP
Ljusa och härliga ord...så fint...
2014-04-02

  Lärling
Underbara rader!
2014-04-02

  Lars Hedlin
Så vackert!
2014-04-02

  Rozsi.kovacs

Otroligt vackert guld poesi
2014-04-02

  mare VIP
Mycket fin!
2014-04-02

  Änglaögon
Underbart vackert!
2014-04-01

    ej medlem längre
fint du!!
2014-04-01

  walborg
Denna soläggstrilogi är underbar - associerar till Elsa Beskows saga om Solägget, till att bli havande ... till inre samling och helhet. Varmt tack!
2014-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Gabrielle Laurèntzen
Gabrielle Laurèntzen