Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solens Guld - Första Dagen



Solens ägg av guld
hade kläckts
runnit ner
fyllt hennes kropp
det kunde man se i hennes ögon

Alecia är nu vaken
har låtit murar falla

Hon delar ej världen i gott och ont, rätt eller fel

Hon vet att världen ändå inte är som den ser ut att vara


© Gabrielle Laurèntzen




Fri vers (Fri form) av Gabrielle Laurèntzen
Läst 487 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2014-04-01 11:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"Solens ägg av guld"
Vackert - och att hela dikten behåller sin mjukhet.
2014-04-07

  ResenärGenomLivet VIP
Fin och tänkvärd dikt...
2014-04-02

    tatanka
Jättefint! Tänkvärt, förtrollande. Gillar början speciellt, som att hon varit deprimerad eller att något har hållit tillbaka henne i livet och att hon plötsligt vaknar till liv. Det är så fint beskrivet.
2014-04-02

  Lars Hedlin
Bra framfört :)
2014-04-02

  mare VIP
Tänkvärda
rader..
2014-04-02

    ej medlem längre
Ord som förtrollar.
2014-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Gabrielle Laurèntzen
Gabrielle Laurèntzen