Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår tid

Så långt avstånd

fast så nära

oceaner av rädsla och självförakt

mellan blodfyllda bultande

längtande

väntande

 

som aldrig kommer mötas

om inte

modigt 

stagediving 

ut i risken

att bli 

avvisad

 

min tid rinner ut

din också

vår




Fri vers av HanKa
Läst 188 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-04-01 13:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HanKa
HanKa