Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var en gång

 

Minns du första gången
vi träffades

Hur vi tittade på varandra
men inte vågade säga
så mycket

Minns du hur vi till slut
blev ett par

Hur vi flyttade ihop och
gjorde våra kärleksbarn

 

Varför kämpade du inte
om du älskade mig
och det vi hade

Varför lät du mig
stöta bort dig
som om det
vi hade
inte var värt
att kämpa för

 




Fri vers (Fri form) av Lars Thun (tid. lapema)
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-04-01 13:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Thun (tid. lapema)
Lars Thun (tid. lapema)