Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det räcker

Veckan före val. Stapeln med de bruna är ännu högre än förra gången. Medan de gula, orange och gröna staplarna har gått tillbaka. De bruna drygar nu ut avståndet, har 41 procent, de gula 27 procent, de oranga 21 och de gröna 11 procent. Förändringarna är statistiskt säkerställda. Det bruna partiets ledning kommer räcka till seger, ledningen är ointaglig, alla andra är hopplöst efter. Framför allt de gröna.

På valdagen: Och här är de grönas sensationella segrare Maria Wettebrand!
- Maria, ni fick otroliga 57 procent! Hur kunde ni hämta in så mycket?
- I valbåset tänkte alla om, bara. Det räcker.




Prosa (100-ordare) av Göran P Rödholm
Läst 368 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-04-03 16:33



Bookmark and Share


  andrasidan
lol om så vore
bara inget brunt
2014-04-07

  Anita Westin
Haha. Hoppfull humor. Bra.
2014-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Göran P Rödholm
Göran P Rödholm