Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varje dag du älskar, är en dag värd att leva


just nu,
tycks färgerna lysa klarare
världen har tagit form,
och dagarna flyter inte ihop längre.
jag kan minnas vad jag gjorde igår.

dagarna har funnit sin mening,
sedan jag träffade dig.

och
jag känner hur
mitt hjärta slår snabbare,
& med större tyngd
än innan jag träffade dig.


fullkomligt skräckslagen
att tappa kontrollen.

men livet känns värt att leva,
nu igen.

Varje dag du älskar, är en dag värd att leva.















Fri vers av Sophie Af Löfwing
Läst 200 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-04-01 16:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sophie Af Löfwing
Sophie Af Löfwing