Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den vita vägen

den vita sandvägen sträcker sig mot havet det ännu levande
landskapet öppnar sig visar sina hemligheter
avgrunder, spalter
i horisonter i världen
lämnar människan sin önskan om fortgående
men ändå vill ingen ta ansvar för det är ju de efterkommande som får ta hand om
vi lever på utmätt tid
vi lever en tid - de andra?
de andra på en annan strand som drevs till halvöns yttersta spets hämtades upp av fiskare klättrade upp för lejdaren
på stora Cap Arcona




Fri vers (Fri form) av astridchen VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-04-01 16:53



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Mättade ord, speciellt de sista.
2014-04-01
  > Nästa text
< Föregående

astridchen
astridchen VIP