Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjuk blir sjukare?

 

En värkande rygg

är tryggt

För en arbetsskygg

 

Två axlar med artros

blir inte en ros

Utan en stor solros

 

Två värkande knän

är som en oljecistern

Läckande ledvätska gör knakandet fränt

 

Att få dö i lungemboli

är att som målvakt se en boll i sitt mål

Man vill se åt ett annat andningshål

 

Att ha blod som flyter trögt

ger myggskyddet stöd

De får åtminstone inte i sig så mycket bröd

 

En spik i foten

ville de ha på franska revolutionen

I stället för giljotinen

 

Ett trasigt topplock

är min lilla mages kock

På att stoppa halsbrännans topp

 

Lite testosteronbrist

piggar upp tjejbrist

Då man inte lider av sexbrist

 

Nu väntas besked

med ett nästa brev

Cancer diabetes eller ingenting undrar man skevt

 

Är det konstigt mystiskt

att man blir psykotisk

Och till slut hypokondrisk




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-04-01 20:07



Bookmark and Share


  Ponkla
Bra skrivet!
2014-04-02

    ej medlem längre
Bra skrivet och sammanfattat om svåra saker.
2014-04-02
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP