Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Var du än är.....


Till min älskade

Om det finns en tvillingsjäl?

När man älskar någon annan med själ å hjärta....
När ingen uppoffring är stor eller svår...
När man ÄLSKAR villkorslöst...
När det vackra finns i hela personen...
När det inre o yttre förenas i en helhet...
Jag Älskar Dig!

Ps...min sång till Dig!
"How could anyone ever tell you
You were anything less than beautiful?
How could anyone ever tell you
You were less than whole?
How could anyone fail to notice
That your loving is a miracle?
How deeply you're connected to my soul? "




Fri vers av WyS VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-04-02 17:12



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Så fint :)
2014-04-07

  M:tin
Gillar!!!! Hoppas du finner din!!!!
2014-04-02

  Lars Hedlin
SJälen förmedlar det vidare värme kan spridas över distanser när man funnit en själsfrände ..bra och fint skrivit! kram
2014-04-02
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP