Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nästa episod i äggstafetten - påskkalendern - kan du läsa i morgon hos TornTrappThrillern!


Haran o Ugglon, episod 29

 

 

ett

ofantligt

påskägg av skrot

000 av Ugglons ovaler 000

///// hypotenusor från himlen \\\\\

######### plåtar från Älgän #########

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥    HARANS    ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

$$$$$$$$$$$$$$$$$ GULD $$$$$$$$$$$$$$$$$$

 @@ @@ @@ Radomirs radiovågor @@@@ @@ 

××× ××× ××× Utturns muttrar ×××××× ××× 

¤¤¤¤ Andersson & Ulveaus ¤¤¤¤

bilskrot i botten

 

 




Övriga genrer av Nanna X
Läst 441 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-04-02 17:58



Bookmark and Share


  Hans Christian
Nej , men gud så läckert grafiskt sett. Hur gör man detta?
2014-04-12

    Anna Sefyrin Höijer
Snyggt och illustrerande och fantasifullt. Gillar
2014-04-03

  TrollTörnTrappan VIP
Genialisk lösning :) enkelt och kreativt!!
2014-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X