Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Idag är det världsautismdagen.


Blått ljus på Globen

 

Idag har jag skänkt
mina tankar, till de
som är annorlunda

Idag är jag tacksam
för att du fick chansen
till en bra utbildning

Idag tänker jag på de
som inte var lika
lyckligt lottade

Idag undrar jag när
skolorna ska ha råd
med bättre resurser

För jag har sett
vad ni kan och
jag är imponerad

 




Fri vers (Fri form) av Lars Thun (tid. lapema)
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-04-02 19:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Thun (tid. lapema)
Lars Thun (tid. lapema)