Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi låter våra lustar leka!

 

Smeker min kropp och njuter.

Ser dina ögon som trånar och längtar.

Din mun som vill smaka och din hud som stramar och bränner.

En längtans hetta är i fokus. Iskallt fortsätter jag locka och retas.

Vill ha galenskapen som blixtrar i din åtrå.

Jag vill vara din drottning och du min tjänare.

När explosionen av orgasmer lägger sig över oss är vi åter likvärdiga i vår kärlek.

Men nu ge mig skönheten och njutningen och låt oss älska.

Låt våra lustar tillfredsställas.




Fri vers av Angel of love
Läst 386 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2014-04-04 14:38



Bookmark and Share


  Densen VIP
Ibland står man innanför himlens portar även här på jorden, i ett sådant här ögonblick är man där, precis precis, just i den stunden, i "öga"t av den gemensamma totala urladningen ;)

Vackert kittlande frestande...och framför allt...vansinnigt fint återgivet!
2014-05-12

  ULJO
Vacker poesi
2014-04-07

  stig wikman
EN ÄNGELS
LJUVA
KÄRLEKS-
POESI.

VACKERT.
2014-04-07

  aol
undebar lustfyld poesi,
2014-04-06

  Fem hjärtan VIP
Så ömt,mjukt och härligt sensuellt..
2014-04-06

    ej medlem längre
lockande ord - härligt..
2014-04-06

  M M Mannheim VIP
Vacker erotisk poesi!
2014-04-05

    ej medlem längre
Mmm underbar känsla som kryper inpå.
2014-04-05

  ResenärGenomLivet VIP
Het...hetare...hetast...
2014-04-04

    ej medlem längre
Du skriver så det känns.

2014-04-04

    ej medlem längre
Mmm baby, gör mig galen!
2014-04-04

    Dan Myrbeck
Bra som vanligt!
Ett extra + för den fina
allitterationsrubriken!
2014-04-04

  Lars Hedlin
Underbara känslor som får leva ut i toner av kärlek och erotik ;)
2014-04-04

  louisegirl
Sensuellt,ömt och fint!

2014-04-04

  Ponkla
Fint skrivet!
2014-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love