Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara är en sådan dag idag ... Du får ha lite överseende med mina utläggningar ... - Men nog är de brandfacklor! Och det i verklig mening och innebörd ...


Var någonstans på vägen ...

... blev ...

- Jag älskar dig

... ett begrepp
där kärleken i sig
vilkoras av
att det bara är giltigt
så länge du serverar mig
allt jag behöver
när jag blott har lust till dig?

Vart tog det där med
att kunna 
skratta alla sina skratt
och gråta alla sina tårar
tillsammans?

... och det där med
att finnas för varandra
i Nöd och Lust?

Kanske det är 
ett utslag av det missförstånd
och jämväl handikapp jag lider av ...

... Att jag ser kärlek och sex
som icke åtskiljbara enheter
vilka är inbördes beroende av varandra ...

Eller i klarspråk
att jag är en sådan där 
hopplös romantiker
som tror på den äkta kärleken
och inte förstår mig på
värdet av ''snacksen'
på vägen till huvudrätten ...

... där huvudrätten
är menad att variera över tiden
som typ för att fylla 
det som samtidens kostcirkel
synes föreskriva oss ...

För mig är huvudrätten
den som är ämnad för mig
Den sista kvinnan i mitt liv!
Hon är hela kostcirkeln för mig
såväl den som gäller för kroppen
som den som gäller för själen!

När hon finns i mitt liv
fattas intet mig!





Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-04-03 10:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra skrivet! Det är så det ska vara om det ska fungera i längden.
2014-04-03

  WyS VIP
Fint! Vackra värderingar!
2014-04-03

  Rozsi.kovacs

Du har sanna värderingar. Äkta
kärlek finns men tror jag är mycket
sällsynt,då människor idag är så
öppe i sig själva att dom glömmer
av att ge. För att definiera kärlek
att utvecklas tillsammans i både
sorg o glädje. Bra skrivet Peter
2014-04-03

    ej medlem längre
Att dela glädje och sorg tillsammans med sin älskade är självklarheter både i och utan .."i nöd och lust". Håller helt med dig när det gäller sex och kärlek.
Öppen härlig text!
2014-04-03

    ej medlem längre
Så fint skrivet. Tycker om dina värderingar. De stämmer bra med mina.

2014-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP