Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den som söker, han finner

Den som söker, han finner.
Ha, vilket jäkla skitsnack!

Jag söker var eviga dag.
Efter lyckan, efter kärleken.

Men det enda jag fann, det var mig själv.
Sen så insåg jag, att det var allt som behövdes...




Fri vers av Amanda Lantz
Läst 336 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-04-03 10:38



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Så är det!
2015-03-23

  Connie
Älskar denna lilla!
2014-08-21

  louisegirl
Så bra skrivet!
2014-04-03

  Marianne Räf
Härligt resonemang!
Och, slutsatsen, med.
Har själv haft liknande
tankar. :D)
2014-04-03

  Marita Ohlquist VIP
Bra text. Sista raden är underbar.
2014-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Amanda Lantz
Amanda Lantz