Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aftonbladet 1 April: Kommun granskas efter paketreklam


Vänskapskorruption?

 

Det finns ett ställe på jorden

det heter Orrefors

Där vill de bli mer synliga i världen och norden

därför häller de ut guldkors i hakkorsets fors

 

Guldkorsuthällandet förankrades dock aldrig

men styrelsebeslut behövs ju inte i äkta hakkorsanda

Så fjuttiga 800 000 for iväg till ett designföretags krig

som ett bevis för att lilla Orrefors kan allt om ”insider” propaganda

 

Order löd från uppdragsgivaren

nämn er hemvist i all reklam

Skriv avsändare på paketen

så har ni fått en gratis guldram

 

Och så var sagan slut

med två undanröjda konkurshot

Den som dela ut

och den som tog emot

 

För ni tror väl inte

att det bara var att ta emot

Det vore väldigt konstigt

vi pratar ju om en folkvald inte en idiot




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-04-03 10:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP