Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aftonbladet 2 April: Omilt öde för pr-varg till kyrkan


Gud finns!

 

 Ville Gud ge ris

för en varg i kyrkan

Även om det var ett pris

kanske han såg det som avgudadyrkan

 

Ungefär som när Jesus blev arg

på de som tjänade pengar utanför kyrkan

Då han tyckte de var allt för hungriga vargar

som inte kunde respektera Guds yrkanden

 

Vargen ses väl mer som en Lucifers vän

vargpriset vanns på kampanjen ”Finns Gud?”

Så kanske gjorde han en kärlekssväng

förbi festen och bevisade att Gud finns

 

Och efterlämnade ett trasigt vargpris

som bevis

På sin existens

i vår världs tänkandekris

 

 

 




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-03 15:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så kan det gå!
2014-04-03
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP