Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

klang; rikedom

 

den dagen du äter dina egna pengar


ska jag gärna klä av mig mina metaforer
ska jag gärna

tala klarspråk och förklara det du inte förstår
ge dig ett språk du inte kan negligera 
inte förnedra och inte kroka omkring

då ska jag krydda din middag med gyllene rosor och droppa dofter av gryning över

 

då 

ska jag visa mig naken 
stå upp 
ta ett stadigt tag i den käpp du givit och svinga den högt

 

slå med kraft och säga med stolhet

här

 

hör klangen vibrera i mitt stolta tomma konto

 

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 158 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-04-03 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri