Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stockholmsgrabbar på vift

Som tre musketörer
drog vi iväg
i en folkabuss
modell -67

Första anhalten Öland
där vi valde sömnen
på en p-plats
utanför Kastlösa

”Här får man inte campa”
sa en man nästa morgon
”Vi campar inte, vi äter”
var allt han fick till svar

Sen rullade vi vidare
mot campingen vid Sibbarp
där tältet åkte upp
och på båten över sundet
köptes danska cigaretter

Hallandsåsen besegrades
på vår färd mot Göteborg
där mötte vi en lirare
med Deep Purple på kassett

I Nykvarn någonstans
tog resan, plötsligt slut
motorn vägra starta mer
så vi liftade och log




Prosa (100-ordare) av Lars Thun (tid. lapema)
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-03 21:56



Bookmark and Share


  mare VIP
Nostalgi
fina minnen
att bära
genom livet
2014-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Lars Thun (tid. lapema)
Lars Thun (tid. lapema)