Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
halvsovande


Under Ytan

jag brottas med mina demoner,
halvsovande i min säng.
jag vill slumra in men måste lösa nattens gåtor.
min skugga flåsar mej i nacken,
låter mej inte få någon ro.
oro, hur långt jag än ror.
måste möta det som är under ytan.




Fri vers (Fri form) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 260 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-04-04 10:09



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Bra beskrivet.Om Marorna vi Människor
Delar ensamma,var för sig(oavsett ålder.)
2014-09-04

  Ninananonia VIP
Berör
2014-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl