Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ständig inre kamp i den förlamande tröttheten

att njuta i solen

utan psykiskt illamående

kan vissa dagar vara svårt

allt överskuggas av Landstingets dom

om död och snabbt förtvinade

viktiga funktioner som borde

göra att man njuter fullt ut

har också en förlamande inverkan

skrämmande overklighet dyker upp

som en ovälkommen gäst

aldrig inbjuden aldrig någonsin

det sköter demonerna eller

biverkningarna om

de jobbar för högvarv vissa dagar

så den gamla personligheten

helt överskuggas

av en livssmärta som spökar

i hjärna och kropp

ställer till ett rent helvete

där ingen dörr till befrielse

finns att finna

det tycks som att allt

precis allt har grusats

man har blivit ett obetydligt

damm i ena hörnet av

papperskorgen

Om du blåser lite

så flyger jag bort

Hoppas det är tyst

och mörkt där

så att jag slipper detta




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-04-04 14:24



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra beskrivit kram
2014-04-04

  Marita Ohlquist VIP
Du är makalös på att beskriva din sjukdom.Tack för att du delar med dig!
2014-04-04

  Ida-Marianne
Sällan har en sjukdom beskrivits så otroligt bra.
Kramar!
2014-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP