Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Taggtrådsrevir

Kom nu min vän, det är morgon igen.
Ännu en dag har passerat...
För sent att förstå, förbjudet att gå
dit där allting står taggtrådsmarkerat.

Det finns inget kvar och det finns inga svar
Det som är det förblir...
och friheten den kommer inte igen
bland deras taggtrådsrevir.







Bunden vers (Rim) av Liliths syster
Läst 281 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-04-04 18:20



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Taggtråd kan vara bra. Den beskyddar oss.
2014-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Liliths syster
Liliths syster