Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilsen i Cyberrymden

Snurrar runt
Ett flackande av rastlöshet

Tittar flyktigt runt
en sida upp
en annan bort

Tar ett varv till på cyberrymden
inget fångar mitt intresse
kan inte hålla det uppe
för att fångas

Så fladdrar lite till
Vilket varv runt cyberrymden
jag springer nu
är det ingen som vet

Ser all missär
alla konflikter och krig
allt hat
Som ingen vill veta av
för det är inte dem, det handlar om

Tar mig ett varv till
för att finna
Denna andra värld
men den är ytlig, materiell
med plastig lycka
Den som alla jagar för att då blir man någon

Jag tar mig ett varv till
över cyberrymden
Tittar på allt som fladdrar förbi
mitt rymdskepp
Ensam, vilsen i cyberrymden
mindre, obetydlig
så frågan, är det någon som ser mig
Där jag fladdrar runt i en stor tomhet
för jag ser hatet
tar avstånd från det plastiga

Tar en sista titt genom fönstret
i min lilla rymdraket
Som är byggd av rester från mitt liv

Undrar, är det någon som ser mig




Fri vers av Annica_N
Läst 298 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-04-05 11:07



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Can you hear me, Major Tom...?"
2014-04-05

  Densen VIP
Jag...ser dej:)...kanske rent av åker med;)...känner igen det där, du skrivit i din text!
2014-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Annica_N
Annica_N