Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I vårsolen II

 

i vårsolen

går jag i mina penséer

ser knappt blommorna

 




Bunden vers (Haiku) av Rosmarin
Läst 204 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-04-05 14:55



Bookmark and Share


  Deva
En rolig ordvändning;-) solen kan få vem som helst att drömma sig bort!
2014-04-09

  Silverstripe
I blomsterspråket betyder Pensé "tänk på mig". Och visst kan det vara så att vårsol gör att vi glömmer oss själva. :)
2014-04-06

    ej medlem längre
Vårfin.
2014-04-06

    Annika J
Lyckad dubbeltydighet!
2014-04-06

  Gunwale VIP
Lite rolig - hen ser inte var hen går! Men jag fick också lust att ta reda på varför blomman heter så!
2014-04-06

  Anna H
Ja man har inte riktigt vant sig vid det starka solljuset ännu. Fint fångat!
2014-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Rosmarin
Rosmarin