Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en dagslända

Dagen grydde

De första solstrålarna torkade
de genomskinliga
vingarna
Den levde sitt liv som
om kvällen aldrig skulle komma
Här och nu..........

Jag öppnade min dörr

och däremellan

tänkte jag

alldeles

för mycket

och glömde bort att leva

som en dagslända






Fri vers av WyS VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-04-06 18:09



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gillas mycket;) Bra framfört med känsla!
2014-04-07

  aol
en vacker dikt till en fin förebild,
2014-04-07

  Angel of love
Så vackert skrivet, håller med! Livet borde tas tillvara så som dagsländan.
2014-04-07

  Marita Ohlquist VIP
Bra.
Vi borde alla ha dagsländan som förebild.
2014-04-06
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP