Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med VG på gång...

Vi hade en sammankomst
barn och vuxna satt runt bordet.
Då bad jag min dotter läsa ett kapitel
för dem i barnboken som jag skriver på...
Hon började genast att läsa. Alla satt tysta
och lyssnade.Uppmärksamt! Jag tittade då
och då på dem alla runt bordet. Då upptäckte
jag att de yngsta barnen släppte inte min dotter
med blicken ett ögonblick under tiden hon läste.
De mer eller mindre hängde som fastnaglade vid
hennes ansikte under tiden läsandet pågick. Och
när texten blev allt för spännande vidgades deras
ögon och munnarna formades ljudlöst till ett stort O!

Men de vuxnas ögon tittade åt olika håll... Huvudena
vreds runt... Och när texten var läst sa de:
-Jaha detta var detta!

Barnen såg ut som de hamnat i annan värld
och sa: -Ruskigt spännande!

Precis dem som jag ville fånga med mitt skriveri...




Övriga genrer (Essä/Recension) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-04-07 15:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det var ett lyckat resultat - att så totalt fånga barnens uppmärksamhet!
2014-04-07

  Lars Hedlin
TAck för att du delar med dig!
2014-04-07

    Dan Myrbeck
Perfekt när man når
målgruppen!
2014-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt