Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Yrket borde ju lyst upp!

En professor från Lilla Bält
han ser en man på land dra en vält
professorn då sa:
-Vad kan han för jobb ha...
-Det syns väl att jag är på "mitt fält"!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 247 gånger
Publicerad 2014-04-07 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt