Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aftonbladet 4 April: Rabiessmittad man dog i Frankrike


Var försiktig med en hund du inte känner

 

Hunden är människans bäste vän

är ett uttryck som är av örongodis

För äkta hundvänner i alla länder

men ta er i akt för en hundlodis

 

Bli biten lite grann kan räcka

för att smittas av dödande rabies

Ingen fransos har sen 1924 släckts

men nu hände det med en turist

 

Han blev smittad i Mali inte i Frankrike

omkring 55 000 dör varje år

I hundbettens rabies dödsrike

med fel hund kan du hamna på bår




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-04-08 03:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är nog inte många som överlever rabies.
2014-04-08
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP