Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aftonbladet 7 April: Kravaller och stenkastning i Linköping


Sveriges nya vardag: Gängkrig!

 

Sverige idag

gängkrigens lag

Vad var det jag sa

om att utöka fattiga

 

Då blir vi som USA

tycker väl Bildt är bra

Som skickar hemliga budskap

och blodsblandar vårt brödraskap

 

40-50 ungdomar bygger barriärer

startar ”tända eld på lastbilar karriärer”

Lägg till stenkastning på polisgrisar

som Sverige nya smak på polkagrisar

 

I fattigdomens spår

blir facit hårt

Av att leva svårt

och många kommer spåra ur

 

Men gängledarna myser

över den lätta rekryteringen av kisar

Som vill bli sedda och äga någonting

och ger dem ett värde i sin existens

 

 

 




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-04-08 04:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det har sitt pris att låta människor lida.
2014-04-08
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP