Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glöm mig ej

Regnet gråter mina tårar

som vattnar jorden

som ger näring

till kärlekens blomma

som växer sig stark

Den har härdats

och står fortfarande

kvar.....vägrar vissna

Du lär mig att

aldrig tvivla på din

STYRKA och KRAFT








Fri vers av WyS VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-04-08 19:12



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En dikt som berör det inre! kram
2014-04-09

  Marita Ohlquist VIP
Kärlekens blomma vägrar vissna.
Underbart.
2014-04-08
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP