Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Den var målad till Dig .....av mig för länge sedan. Först nu vet jag att munnen var min gåva till Dig.


Kyss mig

Kyss min själ

Kyss min lust å längtan

Kyss mig för alltid




Fri vers av WyS VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-04-08 21:37



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Fint
2014-04-09

  Lars Hedlin
Underbar känsla med denna! ;) Vacker bild...
2014-04-09

  M:tin
Va fin!
2014-04-08
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP