Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill Du Lyssna På Regnet Med Mig?

Jag tycker om att höra regnet slå mot rutan.
Det är en betryggande känsla.
Allt blir så stillsamt.

Lukten.

Regn doftar så gott.

Mossa.

Sten.

Kyla.

Önskar du hade kunnat ligga här bredvid mig.
Lyssna på regnet med mig.
Det hade varit magiskt.




Fri vers av Olivia Nelsiwe Mbatha
Läst 162 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-04-09 02:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olivia Nelsiwe Mbatha
Olivia Nelsiwe Mbatha