Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inga ord



Vi satt där i mitt badkar tillsammans och rökte våra cigaretter.

Det luktade vanilj av doftljusen blandat med tobak.

Vi lyssnade på musik som Melissa Horn och Håkan Hellström.

Vi båda kände nog att det värkte lite i hjärtat.

Inga ord behövdes, du visste hur jag mådde.

Det var det fina, du behövde inte ens fråga, du visste.

Betryggande.

Vi blev varma av badet och gick och la oss i sängen.

Släckte ner och satte på en film på datorn.

Hade den emellan oss och tittade även om våra ögonlock redan var tunga.

Filmen tog slut och klockan var 05.13.

Stängde ner datorn och la oss till rätta.

"Godnatt" sa du.

"Sov gott" sa jag.


Tack för det.




Fri vers (Fri form) av Olivia Nelsiwe Mbatha
Läst 204 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-04-17 00:57



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
Dröm sött lägger jag till.

Bra aura, skönt stuk.
2014-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Olivia Nelsiwe Mbatha
Olivia Nelsiwe Mbatha