Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Befria mig

Låter dig gå.

Du vet inte ens om det men jag låter dig gå.
Du kanske inte ens bryr dig men du är fri.

Alla gånger du legat i min säng och tittat på mig på ett sätt ingen annan tittat på mig.
Alla gånger vi älskade och sen delade på en cigarrett, nakna och frusna, omvirade i endast mitt tunna täcke.

Låter dig gå.

Du tog avstånd från mig, jag kände det.
Du ville inte ha mig längre, jag kände det.

Även om jag kände det innan det ens började och såg det i din blick, så försökte jag tills det inte fanns fler försök kvar.
Även om du rörde mig som ingen annan rört mig så visste jag att du skulle aldrig stanna kvar med mig.

Du såg igenom mig hårda yta.
Du såg sårbarheten och de desperata rop efter trygghet.
Du såg mig.

Låter dig gå





Fri vers (Fri form) av Olivia Nelsiwe Mbatha
Läst 200 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-04-14 00:54



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket bra framfört
2014-05-31

  Ponkla
Gripande bra skrivet!
2014-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Olivia Nelsiwe Mbatha
Olivia Nelsiwe Mbatha