Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är detta allt?

Besviken.

Är detta allt?

Svarta hål.

Depression.

Är detta allt.

Växer upp och blir mer och mer besviken.

Kyla vart jag än går.

Fula ord ramlar över en.

Ångest.

Press.

Förväntningar.

Är detta verkligen allt?




Fri vers (Fri form) av Olivia Nelsiwe Mbatha
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-14 00:33



Bookmark and Share


    C.H.K.T.A
Ibland kan det kännas som tiden bara står still, att detta verkligen är allt. Det bästa då är att själv göra det till något mer!
2014-04-14

  S.A.I. Steve Lando VIP
det bör verkligen ej vara allt

som en gudinna bör du betraktas
som en gudinna bör du behandlas

allt mindre än det, är misär
2014-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Olivia Nelsiwe Mbatha
Olivia Nelsiwe Mbatha