Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kommer Du Ihåg Mig?



Människor med bruten vinge.

Det vad det du sökte.

Du ville fixa en.

Hjälpa en.

Få en att älska dig.

Dyrka dig.

Människor som är fast besluten att aldrig släppa in fler.

Det var det du sökte.

Du blev upphetsad av bara tanken.

Ta hand om någon.


När du var klar med en kastade du bort en.

Då var man inte längre en utmaning.

Då hade du en.

Då blev man en börda.


Jag kan inte sluta tänka på dig.
Jag behöver dig.
Vem är du med nu?
Kommer du ens ihåg mig?

Var tog du vägen?




Fri vers av Olivia Nelsiwe Mbatha
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-09 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olivia Nelsiwe Mbatha
Olivia Nelsiwe Mbatha