Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon vill vara den mörka ängeln

Om nätterna flyger kråkor och änglar över moln
Änglarna blir till stjärnfall, hon vill vara som dem
En brinnande glöd som alla ser
Någon som är önskan om förändring

I rymden kan hon gråta,
utan att tårar faller
Som ängel kan hon krossa hjärtan
Vara den som aldrig känner sig lämnad

Hon vill vara den mörka ängeln
Med den svarta viljan
Men har inte hjärta till det




Fri vers av Jim Friberg VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2014-04-09 18:18



Bookmark and Share


  Amanda N
Fantastisk text!
2015-08-18

    Son of Hades
I love it
2014-04-09

    Niclasdotter
Åh. Denna tyckte jag om riktigt mycket. Bra gjort Pöli.
2014-04-09

    ej medlem längre
Vackert älskling <3
2014-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Jim Friberg VIP