Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min ängel

När vingar blir klippta
och fjädrarna lämnar skyn
undrar man inte då
om det är världens undergång?

När inte du känner
den där stödjande känslan
och vinddrag mot kinden
som om någon svävade
tätt nära dig.

Då har änglarna lämnat skyn,
och stigit ner,
och blivit människor.

Sluta se upp på himlen
när änglarna finns
mitt i bland oss?

Älskling, du kapade dina vingar
för att vara med mig.

Du gav mig ditt liv,
och du ska förevigt ha mitt.

En del av mej..

(Axplock ur min bloggen)

Mina texter får inte användas utan mitt medgivande! Copyright gäller




Fri vers (Fri form) av Yeppis
Läst 405 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2014-04-09 23:09



Bookmark and Share


  Stjärnöga
Bland det vackraste
jag läst..en kärlek
utanpå allt <3

älskar den..

"Älskling, du kapade dina vingar
för att vara med mig.

Du gav mig ditt liv,
och du ska förevigt ha mitt."
2014-05-20

  agneta pichler
möjligt sant
att jag rös
när jag läste dina rader
2014-04-24

  Connie
Så vackert! Änglar ligger mig varmt om hjärtat. jag samlar på änglar, det bor 900 hemma hos mig! Och jag har en skyddsängel, känner dess närvaro i svåra stunder!
2014-04-22

  annacecilia
Mycket fint!
2014-04-21

  Bo Himmelsbåge
Mycket vackert om de mänskliga Änglarna, som också finns...!

Sparas i min Himmelsask!
2014-04-21

  Katinka VIP
Väldigt fin och poetisk text. Fint bildspråk.
2014-04-16

  Fem hjärtan VIP
Åh,så vacker text!
2014-04-10

  bumerang
Såå fina tankar om änglar.
Du höjer dom till skyarna
När du låter dom komma ner
På jorden.
2014-04-10

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Mycket vackert diktat
2014-04-10

    Monica Kvist VIP
Vackert!
2014-04-10

  Nina.K
Vad fint skrivet!!
2014-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Yeppis
Yeppis