Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En fantasi jag har


Det Vore Rimligt att Kvotera In

Småläningar till polisyrket

Och samtidigt höja

Amunitions skatten

Införa rasistskatt

Sänka snus skatten

Anars ger jag katten i skatten




Övriga genrer (Satir) av Federico Romano
Läst 280 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-04-09 19:59



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
det finns för få gotlänningar i Länsstyrelserna!
2014-04-24

  Lars Hedlin
Yes mycket bra!
2014-04-11

  Ninananonia VIP
:)
2014-04-11

  agneta pichler
ha ha ¨


rasist skatt var bäst


2014-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano