Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mänskligt


Avskalat

Om ingen
ser mig som
jag är
Vad är jag då
värd

Är det för stort
att säga att jag
vill bli älskad
omfamnad
lyssnad


Respekterad
för de erfarenheter
jag genomlidit
och som lärt mig

att vi alla behöver
känna oss
efterlängtade

Ord och handlingar
som visar att vi Älskar!






Fri vers av WyS VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-04-09 22:18



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra och själslig! ;)
2014-04-11

  M:tin
Jättefin!!!!
2014-04-09
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP