Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinnor


Ett dilemma

Kan inte leva med dem, kan inte leva utan dem

Vill ha de alla till min bästa vän

För på dem kan jag ge mig hän

Utan att tveka

Ja, jag särar så gärna på bena mina för dem alla

Men det är en annan femma

Önskar bara att jag hade ett par stycken av dom

hemma

som jag kunde skrämma och skämma bort

Skoja lite med

Kvinnor

Åh, vad de luktar gott

Vill så gärna ha en av varje sort

Ja, för varför vill inte tanken på kvinnor

bara lämna mig ifred

Ja, jag bara frågar mig

Något som jag får leva med

Puss på er!

Ken Cassel
10/4-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 224 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-04-10 00:08



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:)
2014-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel