Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anspråkslösa ord

Det är så lätt
Väldigt enkelt

Med ett par anspråkslösa ord
sätta kniven i ryggen
på sin vän

Se sin vän
Säga till sin vän
så farligt är det inte överreagera inte nu
så sätter man kniven i ryggen igen
på sin vän

När inte vännen
Längre vill
Tänker inte vara
vän längre

För vännen ser inte en vänskap
där knivar sätts i ryggen
där man plattar till
säger med andra ord att någon är värdelös
som vänskap

Så sätter man en ny kniv i ryggen
med anspråkslösa ord

Det är så lätt
Väldigt enkelt
med några för den andre anspråkslösa ord




Bunden vers av Annica_N
Läst 328 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-04-10 06:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annica_N
Annica_N