Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dikt


Sucken

Vår svunna längtans spårvagn,
Gnisslar, knarrar.
Dess buller sköljs bort
Av fjärrans tystnad,
lösryckta drömmars
gnistrande rimfrost,
droppande takrännor.
Dina ögons irisar glöder
som sicksackande minnen
i vakenhetens oroliga suckar,
Uppbrutna skrik
från vulkanens mun,
försvinner i fjärran,
tyngdlöst, ljudlöst.
Saknaden gapar
på döende lågors glöd.
Varandet sönderfaller
till minnen.




Fri vers (Fri form) av Ildikó Asztalos Morell
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-10 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ildikó Asztalos Morell
Ildikó Asztalos Morell