Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömjägare

Som drömmare,
Längtande efter ett bra ord,
Med uppkavlade ärmar,
Hon knådade deg.
Gryningen har knappt nuddat henne,
Hon var redan iväg hemifrån,
Hon ställde sig sjungande på podiet.
Ingen svarade.
Hennes brev föll oöppnad i
Den selektiva pappersinsamlingen.
De förstod inte
Vad ville hon egentligen
Med denna kavel?
Varför lämnade hon inte hemma den?
Och träsleven?
Vad har det att göra på pulpeten?
Varför skulle det vara så viktig?




Fri vers av Ildikó Asztalos Morell
Läst 312 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-09-22 19:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ildikó Asztalos Morell
Ildikó Asztalos Morell