Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du måste

Freden inom dig
Måste du finna själv.
Barnet i din själ
Som gråter,
Bör du trösta.
Du bör vara den som är stark,
Och förlåter dig själv
och den andra,
om du anklagade den,
ansåg den ha sårat dig.

Freden inom dig
Måste du finna själv.




Fri vers av Ildikó Asztalos Morell
Läst 468 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-06-04 09:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ildikó Asztalos Morell
Ildikó Asztalos Morell