Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://www.youtube.com/playlist?list=PLOZoZmraYQYrAZntcwWw6DD8u0ywheVIt


Anförtrodd till varandets beskydd

Anförtrodd till varandets beskydd
Jag skälver i skapandets träd,
Darrande, skakande, naken.
Förnedringens tårar rinner,
På min kind.
Den avlagras, jäser
vid min mungipa
Smak av salt kött.
Varandet nuddar inte mig
Det gör inte ont
Jag bara finns och låter
Det gå förbi.
Jag godtar
Det jag inte förmår ändra.
Anförtrodd till varandets beskydd,
Jag skälver i skapandets träd,
Darrande, skakande, naken.




Fri vers (Prosapoesi) av Ildikó Asztalos Morell
Läst 360 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-22 21:36



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
här hittar jag många tröstande ord och hela strofer...därför tycker jag om de här raderna..."anförtrodd" mmmmm !
2017-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Ildikó Asztalos Morell
Ildikó Asztalos Morell