Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Silkesvantar

När slutade du bry dig?
Börja ge bort dina skatter?
Jag låter dig sjunka i mig
Din stillhet
Elegans
Hattar och silkesvantar
Örhängen, mildrosa rouge
Du gör dig fint
Beige handväska matchande till skorna
Håret bakåtkammad fixerad med spray
När var det sist då du
Var fylld med vind i ryggen
Spänd som en segel
Med lek i fötterna
När var det sist vi satt
Gäspande i morgonbrisen
Med en kopp espresso?
När kände vi sist på
Frukterna på marknaden?
Njöt av solen i trädgården?
Dina hattar, och silkesvantar
Örhängen, mildrosa rouge
Om jag bara kunde
göra dig fint med dem igen!





Fri vers av Ildikó Asztalos Morell
Läst 474 gånger och applåderad av 7 personer
Utvald text
Publicerad 2018-09-07 10:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ildikó Asztalos Morell
Ildikó Asztalos Morell