Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan himmel inget ljus

Mörkret fäller inga skuggor
Utan himmel inget ljus
Isens järngrepp
Släpper taget
Om dal och hav
Frön rör sig
I sin djupa sömn
Strömmen glittrar
Längtan bullrar
Efter nya liv




Fri vers (Fri form) av Ildikó Asztalos Morell
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-04-10 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ildikó Asztalos Morell
Ildikó Asztalos Morell