Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sammanhang

Sammanfogade-ihopsmälta blev-helheten. Sanningen är antingen mörkat eller ljust, nära eller borta, Poler som dras till varandra, fram och emot och hela världen runt. Kanske har vi fyra poler, för hela är vi nu, sådär fulländade fast cirkeldrivande i strömmar, möts ständigt vid kärlek, egga den/det/jag till alla människor så högt en människa än må vara på avstånd, nå den svagaste och värm upp honom i en värld i alla dimensionerna där vi får finnas och bestämma regler. Stora världen överens, istället för lilla landet Vitryssland, vi tidigare statiskt stängt. ------------var tog den sista delen vägen? skulle inte du också med hem, till vårt paradis?--------han som omöjligt kan ord, då overkligheten krigar mot hans era, hans sanna sida. Når honom inte mellan dimensionerna, rör sig likt planeter och vi känns ibland. Där startar Bibeln. I min värld. Där du är du.




Fri vers av rundgångbalansochgungning
Läst 230 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-04-11 03:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rundgångbalansochgungning
rundgångbalansochgungning