Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vattenfärgad himmel.


När man målar med vattenfärg och vattnet blir för mycket utav,
rinner då på andra delar av teckningen.
Lika så gör molnen på det blå, sakta glider över resten.

Skapad 2014, 21 mars.




Fri vers av SofieFiffi
Läst 285 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-04-11 17:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SofieFiffi
SofieFiffi